Skoler / SFO

Frisk vand til børn og voksne

Reference: Skanderborg Kommune

I Skanderborg Kommune lavede vi i 2008 en aftale med Friskvand om at levere 16 drikkevandskølere til opstilling på skoler og i idrætshaller.

Vi købte et koncept, som blev ført helt ud med direkte kontakt til hver enkelt servicemedarbejder, som løste eventuelle problemer med opstilling og el- og vandforsyning. Resultatet har været fuldt ud tilfredsstillende for Skanderborg Kommune, fortæller Skanderborg Kommunes Chefkonsulent for sundhedsplanlægning.

Sluk tørsten i vand

Sådan lyder ét af de 7 officielle kostråd fra Fødevarestyrelsen. Vores kroppe, små som store, har brug for vand for at fungere optimalt. Derfor er det vigtigt, at vi danner gode vaner allerede som børn, når det kommer til at slukke tørsten og lære at dække vores væskebehov. Her er vand et vigtigt element, fordi kroppen har brug for væske for at kunne fungere, præstere og lære nyt.

Ved at give børn og deres undervisere mulighed for at tappe frisk og kølet drikkevand direkte fra hanen, bliver det også nemmere at huske de vigtige dråber i en travl hverdag. Får vi ikke slukket vores tørst med en tilstrækkelig mængde vand i løbet af dagen, kan det føre til hovedpine, svimmelhed og koncentrationsbesvær, som endvidere kan påvirke både trivsel og læringsmiljø.

Alternativerne til drikkevand er mange, og ofte fyldt med sukker, farvestoffer og tomme kalorier. Vand er det bedste til at slukke tørsten, og indeholder ingen kalorier.

Drikkevandskoncept til skoler og SFO’er

Et drikkevandskoncept til både børn og voksne skal være indbydende, let tilgængeligt, brugervenligt og naturligvis smage godt.

Med et drikkevandskoncept fra Friskvand er drikkevandet altid koldt. Vi gør det nemt at tappe vand direkte fra hanen, og vores særlige filtre blødgør vandet for en bedre smag. Drikkevandskøleren kan suppleres med vores udvalg af drikkedunke, som kan følge hvert enkelt barn, og graveres med skolens logo.

Vi har en solid og mangeårig erfaring med at sammensætte og rådgive om drikkevandskoncepter til skoler, institutioner og uddannelsescentre. Du er meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om mulighederne for at sammensætte en drikkevandsløsning, der passer til din skoles behov.

Konceptløsninger: