GLAS FROSTER

Til den professionelle bartender, der vil servere de bedste cocktails, drinks, øl og mousserende vine.

Skab en god gimmick i baren

De flotte Glas Frostere fra Thrill er til den professionelle bartender, der vil servere de bedste cocktails, drinks, øl og mousserende vine. Det er samtidig en god visuel gimmick i baren at ”froste” glassene, mens gæsterne kigger på.

En Thrill Glas Froster bidrager til effektivitet i baren. Det tager kun få sekunder at rense og froste glasset, så en iskold drink kan serveres for gæsten.

En Glas Froster er velegnet til barer, restauranter, cocktailbarer, diskoteker og caféer. Glas Frosteren desinficerer glas med kolde temperaturer, og nedbryder op til 88% af bakterierne på glasoverfladen. Den fjerner usynlige eftervask-rester, der forårsager uønsket odør og kompromitterer smagen af de serverede drikkevarer.

En ekstra fordel er, at du sparer plads i baren med en Glas Froster. Sammenlignet med frostskabe til diverse glas, der skal køre med konstant strøm for at holde temperaturen nede, optager de forskellige modeller ikke meget plads.

Thrill Glas Froster fås som bordmodel, indbygnings- eller gulvmodel.

Design, kvalitet og pålidelighed

Glas Frostere fra Thrill International er innovative og flotte kvalitetsmaskiner designet og fremstillet i Italien.

Thrill International blev skabt i 2014, fordi et team af entusiaster fra Mixology- og Horeca-branchen nærede et ønske om at udvikle et innovativt og pålideligt produkt af højeste kvalitet til at køle og desinficere glas.

Maskinerne nedkøler glasset ved brug af CO2 og en strømforbindelse. Modellerne er nemme at installere og tage i brug uanset om du ønsker en bordmodel, en indbygget- eller en gulvmodel.

Det er kvalitetsmaskiner fra øverste hylde, som vi er begejstrede over at tilbyde i vores sortiment.

Overrask dine kunder

Vores udvalg af Glas Frostere er iøjnefaldende takket være deres brede LCD-skærm, hvor du kan vise videoer og billeder. Den kondenserende røg der opstår under nedkølingsprocessen kombineret med den bløde fløjten, som maskinen laver, fuldender den unikke oplevelse med en Glas Froster fra Thrill.

Lydløs nedkøling

En Glas Froster er lydløs, fordi der hverken er motor, luftkompressor eller bevægelige dele der kan støje. Kølesystemet er baseret på en spray af CO2, der kun giver en blød fløjtelyd. Det er en behagelig lyd, der ikke generer og er velegnet selv i rolige omgivelser. Det giver god mulighed for at tale med gæsterne samtidig med, at du forbereder deres cocktails.

Hurtig nedkøling

Med en Glas Froster får du lynhurtig nedkøling af glasset, fordi den sænker glastemperaturen fra 21°C til -35°C på kun 10 sekunder. Til sammenligning tager det ca. 10 sekunder at afkøle glasset med is og sænke glastemperaturen fra 20°C til 0°C. Sætter du et glas i fryseren tager det op til 30 minutter at sænke glastemperaturen fra 20°C til -20°C.

Det skaber effektivitet i baren, når du på få sekunder kan nedkøle glastemperaturen til den ønskede drikkevarer sammenlignet med andre metoder.

Genopladeligt batteri

Alle maskiner leveres som standard med et genopladeligt 12V batteri og med en oplader, der passer til internationale strømforsyningsstandarder. Batterier med høj kapacitet kan arbejde uafbrudt i op til 7 dage uden strømforsyning.