Tap mælk til kaffen

Gør det nemt at tappe kold mælk direkte i koppen eller kanden med en mælkedispenser fra Milkit. Ideel til kaffebarer, caféer, hoteller og virksomhedskantiner, der ønsker et effektivt arbejdsflow i baren.

FORDELE VED ET MILKIT ANLÆG

MINDRE AFFALD

Anvend 10 liters Bag-in-Box eller mælkedunke, og reducer mængden af emballageaffald fra 1 liters mælkekartoner. Du undgår samtidig hyppig åbning og lukning af køleskabe ved brug af større beholdere. 

HURTIGERE SERVERING

Milkit er nem at betjene for hurtig servering. Tap mælk direkte i koppen eller kanden med et tryk på en knap, og spar tid for hver kop der skal forberedes. Herved kan du reducere ventetiden for dine kunder og bidrage til en bedre kundeoplevelse.

MINIMERER UDGIFTER

Mulighed for at dosere mængde efter behov ved tryk på en knap. Herved begrænses spild af overskydende tappet mælk. Det frigør tid til at servicere flere kunder, fordi der skal bruges mindre tid på rengøring af spildt mælk og oprydning af tomme mælkekartoner.

En smart løsning

Folkene bag Milkit ønsker at ændre den måde, som mælk forbruges på i det professionelle marked. Derfor har de skabt en tappeløsning, der skaber en renere, smartere og mere effektiv måde at servere og forbruge mælk på.

Med Milkit har det aldrig været nemmere at tappe mælk til kaffen eller på morgenmaden. Vælg om anlægget skal have 1 eller 2 tappehaner afhængig af behovet for antal mælkevarianter.

Milkit er en smart tappeløsning fremstillet i rustfrit stål for en lang levetid og nem vedligeholdelse.

Fastsæt mængde efter behov

På toppen af mælkedispenseren sidder knapper til dosering af den ønskede mængde. Her tappes en valgfri mængde eller fastsatte mængder ved tryk på en knap. Vælg mellem en enkelt kop, en kande eller en valgfri mængde. Selve mængden til en kop eller kande fastsættes i anlægget, og herefter tappes den samme mængde mælk ved hvert tryk fremadrettet.

Brug 10 liters beholdere

Vi anbefaler at bruge 10 liters Bag-in-Box eller mælkedunke, som opbevares på køl i relativ nærhed til Milkit-anlægget. Ved at benytte store beholdere med mælk reduceres mængden af emballageaffald til 1 liters kartoner. Herved frigøres også ekstra køleplads til anden opbevaring, når antallet af 1 liters mælkekartoner minimeres.

Som Milkit importør i Danmark er vi stolte over at tilbyde dette kvalitetsprodukt i vores sortiment.

De to modeller er næsten ens

Den primære forskel er antallet af varianter, der kan tilsluttes tappeenheden.

Mælkevarianter

1 x 10 ltr.

2 x 10 ltr.

Tappehastighed

2,9 ltr. pr. minut.

2,9 ltr. pr. minut.

Størrelse på tappeenhed (HxB)

36,1 x 15,4 cm.

 36,1 x 15,4 cm.

Størrelse på drypbakke (HxBxD)

2 x 15,5 x 17 cm.

2 x 20 x 17 cm.

Strømforbrug

76,8 Watt

76,8 Watt