Blendere med overskud

Blendtecs kraftfulde højhastighedsblendere er designet til professionelt brug. Med en overbevisende kraftpræstation sikrer de en jævn og effektiv blendning af fx smoothies og suppe.

Blendere fra Blendtec

EZ600

Kvalitetsblender med indbyggede programmer specifikt til at blende smoothies, kaffedrikke eller milkshakes. Nem at bruge med One Touch betjeningsknapper med manuelt eller automatisk stop.

Connoisseur 825 Space Saver

Kraftfuld blender ideel til et stort dagligt brug. Vælg mellem 30 forprogrammerede cyklusser, eller opret et ubegrænset antal opskrifter ved at downloade Blendtec’s Blend WizardTM online værktøj. Alle funktioner er designet til at sikre en nem, ubesværet og stabil betjening.

Stealth 885

Markedets mest avancerede blender hvor Stealth-teknologi sammen med et elegant lydskjold dæmper støjen fra blendning markant. Vælg mellem 42 definerede programmer eller opret egne signaturopskrifter med Blendtec’s Blend WizardTM online værktøj.

Stealth 895 NBS

Blenderen er skabt til ToGo produkter. Blend drikkevarer direkte i koppen, og undgå unødigt spild. Vælg mellem 42 definerede programmer inkl. 2 til NBS-systemet, eller opret egne signaturopskrifter med Blendtec’s Blend WizardTM online værktøj.

Blendtec Commercial

Kraftfulde blendere

Amerikanske Blendtec fremstiller en af verdens bedste blendere. Blendtec var en af de første fabrikanter til at fremstille blendere med indbyggede programmer. De er kendte for deres professionelle blendere med meget kraftige, elektronisk styrede motorer samt mest lydsvage maskiner på markedet.

Blendtecs kraftfulde højhastighedsblendere er designet til professionelt brug med en lang levetid og holdbarhed.

Som Blendtec importør i Danmark hilser vi dette unikke kvalitetsprodukt velkommen.

Fleksibilitet

Vælg den rigtige kande

Kander til Blendtecs blendere fås i flere størrelser, hvilket giver den ultimative fleksibilitet. Det gør det nemt at imødekomme dine kunders behov og ønske til en bestemt type blend.

Foruden kander i flere størrelser, findes der også en kande specifikt til at lave det lækreste mælkeskum samt kander til en mere fast konsistens som fx hummus eller nøddesmør.

Driftsikkerhed

Slidstærk og sikker kniv

Knivene er lavet af hærdet stål, som er op til 80 % tykkere og 10 gange stærkere end andre knive. Knivene er, modsat andre knive, ikke slebet skarpe, fordi med roterende hastigheder på over 475 km/t bliver alting nemlig pulveriseret i stedet for blive skåret itu. Dertil er knivene nemme og sikre at rengøre.