Hoshizaki er kendt for sin kvalitet

Isterninger og knust is er afgørende for oplevelsen af cocktails, drikkevarer og evnen til nedkøling af ferske fødevarer. Hoshizaki isterningemaskiner producerer den krystalklare kvalitet uden urenheder og bismag.

Hvorfor vælge Hoshizaki

Hvis du vil have det bedste af det bedste til din virksomhed, så anbefaler vi veldesignede isterningemaskiner fra det japanske kvalitetsmærke Hoshizaki. Maskinerne er bygget med øje for kvalitet, hygiejne og medarbejdersikkerhed.

Hoshizaki isterningemaskiner er kendt for at være nogle af de mest holdbare og pålidelige maskiner til restauration, catering, fødevarefremstilling, sundhed, fritid, marine og uddannelse. 

Professionelle ved, hvor vigtig isens kvalitet er for deres håndværk – uanset om det er til cocktails eller nedkøling af ferske fødevarer eller udstillede flasker. Hoshizakis brede sortiment af maskiner sikrer krystalklare isterninger, som er uden bismag og urenheder og med en høj hårdhed grundet isens unikke opbygning.

De anerkendte Hoshizaki maskiner er også nogle af de mest energieffektive isterningemaskiner på markedet, hvilket medvirker til en sundere forretning i dag og en mere holdbar verden i morgen.

I Friskvand har vi forhandlet de verdenskendte Hoshizaki isterningemaskiner siden 1997, og det er vi stolte af. Det er et kvalitetsprodukt vi hilser velkommen i vores sortiment.

IM Serien

EXTRA SMALL

Vægt: 6 g

SMALL

Vægt: 13 g

MEDIUM

Vægt: 17 g

LARGE

Vægt: 23 g

EXTRA LARGE

Vægt: 31 g

FM Serien

BRUDIS

70% is, 30 % vand

KNUST IS

88% is, 12 % vand

Isdispensere

SHUTTLE IS

Vægt 3 g

BRUDIS

70% is, 30 % vand

LARGE

Vægt: 23 g

KM-serie og specialis

STJERNE

Vægt 18 g

HJERTE

Vægt 25 g

KUGLE

Vægt 45 g

CYLINDER

Vægt 42 g

XXL

Vægt 120 g

HALVMÅNE

Vægt 10 g

KEND DIN HOSHIZAKI ISTERNING

KRYSTALKLAR

Isterningerne er kendt for den høje kvalitet. Klarheden er krystalklar, og du får derfor en langt bedre is og udseende på isterningen.

LANG HOLBARHED

Isterningerne produceres ved -25°C med stærke cellevægge, der forhindrer udvidelse. Herved opnås de kompakte isterninger med lang smeltetid. 

PERFEKT SMAG

Isterningerne er fri for urenheder og helt smagsneutrale. Smagen af drikke- og fødevarer påvirkes derfor ikke, når isterningen smelter.

PERFEKT FORM

Isterningerne fremstilles enkeltvis af en stråle vand, der sprøjtes ind i en lukket celle. Det giver en ekstremt kompakt isterning med en flot ensartet form.

Fordele ved Hoshizaki

Bedre driftsøkonomi

Hoshizaki har markedets laveste vand- og energiforbrug pr. producerede isterning. Derved opnår du en bedre driftsøkonomi.

Flere varianter

Isterninger behøver ikke være firkantede. Med Hoshizaki isterningemaskiner kan du også få isterninger i forskellige størrelser og dimensioner som fx runde, stjerner, trekanter, m.fl. Desuden findes der også maskiner til knust is, brudis eller små isterninger (cubelet).

Den rette fortynding

De smagsneutrale isterninger er ekstremt kompakte og ensartede i udseende og ikke mindst langsomt smeltende. Isterningernes egenskaber er ideelle til den professionelle, som arbejder med isens rette fortynding.

Lukkede celler

Hoshizaki isterninger produceres enkeltvis inde i et isproduktionssystem med lukkede celler. Her blokerer cellevæggene fra alle sider det frosne vand, som bidrager til isterningens ekstreme kompakthed og ingen uønsket brodannelse mellem de enkelte isterninger.

Driftsikker

Maskinerne kommer med indbygget luftfilter foran kondensatoren, hvilket giver en længere levetid for kompressoren. Dertil er fordamperen lavet af rustfrie materialer.

Hygiejne i top

En god hygiejne er væsentlig ved isterningeproduktion. Maskinen gennemskylles automatisk imellem hver isproduktion. Isproduktionen foregår i et lukket system, og derved undgås kontakt med bakterier. Nem vedligeholdelse sikres via den indbyggede autovask funktion.

Altid is på lager

Vi hjælper med at holde dig kørende, indtil din maskine er oppe at køre igen.

Med en serviceaftale til din Hoshizaki isterningemaskine løber du aldrig tør for is. Bryder din maskine sammen, står vi klar med et landsdækkende ISO 9001 serviceteam, som tager sig af reparationen på maskinen.

Du kan altid tilkøbe ekstra isterninger til en travl dag, til events, ved nedbrud på maskineri eller andet hos vores søstervirksomhed Plusice. Vi leverer samme dag i hele landet. Blot oplys om din serviceaftale hos Friskvand.

Isterningerne leveres i fødevaregodkendte termobokse af 25 kg., hvor isen kan opbevares hygiejnisk, og opfyldningen til maskinen kan ske efter behov. Isterninger fra Plusice er 100% danskproduceret, af højeste kvalitet og ISO 22000 certificeret.