RÅDGIVNING, SERVICE OG MONTAGE

Rådgivning der åbner muligheder

Når du skal vælge din nye drikkevandsløsning eller isterningemaskine er mulighederne mange. Vores erfarne tekniske rådgivere hjælper dig med at finde den rette løsning til kantiner, restauranter, caféer, kontorer m.fl.

For at sikre en optimal løsning med korrekt installation er der en række tekniske hensyn, der skal tages højde for. Derfor vil vi gerne rådgive dig om den helt rigtige løsning, der sikrer, at du får en maskine med den rette kapacitet til netop dit behov, så du opnår det optimale udbytte af din nye maskine.

Efterfølgende kan vores landsdækkende team af montører og servicefolk hjælpe med både montage, service og vedligehold.

Serviceaftale der sikrer driften

Drikkevand og isterninger er en fødevare jeres kunder, gæster og medarbejdere indtager. Derfor er det særdeles vigtigt at opretholde driften på maskinerne og en stor hygiejnisk sikkerhed.

Til vores drikkevandsløsninger og isterningemaskiner tilbyder vi altid en serviceaftale fra vores landsdækkende serviceafdeling. En serviceaftale bidrager til at sikre maskinens kontinuerlige drift i en travl hverdag. Vi sikrer gennem en professionel rengøring af isterningemaskiner og drikkevandskølere, at hygiejnekrav og vedligehold bliver overholdt.

Servicen udføres på faste årlige servicebesøg af specialuddannede serviceteknikere. Servicepakken indeholder bl.a. afkalkning, rensning og desinficering. Der udføres teknisk rengøring i hele det indvendige vandsystem, vandrør og ismagasin, rensning af kondensator samt tjek af maskinens elektroniske kredsløb.

Serviceaftalen er din sikkerhed for faste besøg efter maskinens behov. Ønskes der ikke en serviceaftale, har vi en tilkaldevagt, der rykker ud efter behov.

Kompetencer der giver tryghed

I Friskvand har vi gennem en årrække uddannet servicepersonale, som har specialiseret sig i at udføre teknisk rengøring af isterningemaskiner og drikkevandskølere.

Vi råder over vores eget værksted i Ebeltoft og prioriterer montørernes løbende videreuddannelse. Vi sørger for, at deres kompetencer er ajourførte i forhold til at opretholde driften på maskinerne. Herved sikrer vi en stor hygiejnisk sikkerhed og tryghed for kunden.

Vores kvalitetsstyring

Bureau Veritas ISO9001

Friskvands kvalitetsstyringssystem er udarbejdet for at imødekomme vores kunders behov og styrke kundetilfredsheden. Vores kvalitetsstyrring er udarbejdet efter ISO9001 normer og ud fra principperne om kvalitet, tilgængelighed og hygiejne.

Friskvand er certificeret ISO9001 af Bureau Veritas. Certificeringen gælder i relation til vores vandkølere og isterningemaskiner inden for gyldighedsområderne import, salg, markedsføring, installation og service.