Tap frisk vand

En drikkevandsløsning gør det let at tappe frisk vand i flere varianter direkte fra hanen.

Tap vand i topkvalitet

I Danmark har vi noget af det reneste vand i verden – hvorfor ikke bruge det? Vores kroppe har brug for vand for at fungere optimalt. Derfor er det vigtigt, vi husker at få dækket vores daglige væskebehov, så vi kan præstere og trives i vores hverdag.

Det danske drikkevand er fremstillet af vores grundvand, og kendt for at være noget af det bedste drikkevand i verden. Det er rent og smager godt, og mange danske Michelin-kokke bruger og serverer drikkevand direkte fra hanen.

Vi gør det nemt at drikke kølet vand

Hos Friskvand hjælper vi dig med at benytte vores drikkevand direkte fra hanen. Vi har et stort udvalg af drikkevandsløsninger, som matcher ethvert behov, din virksomhed måtte have. Vi tilbyder drikkevandsløsninger med koldt, tempereret og varmt vand (95°C) samt vand med brus.

Ønsker du at øge smagsoplevelsen for dine kunder og gæster, kan drikkevandskøleren monteres med et kulfilter, som blødgør vandet og gør smagen endnu bedre.

Det gode valg

Vand direkte fra hanen er ifølge Fødevarestyrelsen et af de mest klimavenlige valg, vi kan tage. Ifølge Miljøministeriet/Naturstyrelsen sender det mellem 1000 og 2000 gange mindre CO2 ud i atmosfæren end 1 l. flaskevand, når vi tapper 1 l. drikkevand fra hanen.

Hvorfor ikke bidrage til at sende mindre CO2 ud i atmosfæren, hvis løsningen er så simpel som at installere en flot og praktisk drikkevandskøler/tappehane til at tappe frisk drikkevand.

Når du tapper frisk vand direkte fra hanen, fremfor at forbruge store mængder engangsplastikflasker, bidrager du positivt til dine omgivelser. Vi hjælper med at spare vores omgivelser for unødig transport og håndtering af engangsplastikflasker op igennem Europa og Danmark.

Vi sparer dig for besværet

Køb af flaskevand kan være en dyr, tids- og pladskrævende forretning, hvor du bruger tid på:
  • Indkøb af flaskevand hver uge/måned.
  • Varemodtagelse og medarbejderhåndtering til lager.
  • Opfyldning af vandflasker i køleskab.
  • Returpant af tomme flasker.
Tænk på hvad du i stedet kunne bruge alt den tid og plads til, hvis du havde en smart og elegant drikkevandsløsning, hvor vandkølerkapaciteten er skræddersyet til dit behov.

Drikkevandløsninger

Kend dit behov

Vores store udvalg af drikkevandsløsninger kan sammensættes, så det passer til dit behov, kapacitet og stedets indretning.

Vi har løsninger, der passer til både små og store virksomheder, barer, caféer og restauranter, lufthavne, idrætscentre, offentlige bygninger, skoler m.fl. Uanset om det er den lille virksomhed med et tekøkken, en stor kantine med et travlt arbejdsflow og behov for effektiv selvbetjening, en restaurant med mange gæster der tilbyder vand ad libitum, eller det lokale fitnesscenter hvor en drikkevandsløsning til opfyldning af drikkedunke giver god mening.

Vi har både bord- og gulvmodeller, indbygnings- eller væghængte modeller, tilslutning til vandforsyning eller fritstående modeller med flaske.

En integreret drikkevandsløsning øger tilgængeligheden, gør hverdagen nemmere og giver muligheden for altid at have koldt vand m.fl. til rådighed direkte i glas eller karaffel.

Overvej følgende

For at vælge den type drikkevandsløsning der matcher dit behov, anbefaler vi, at du som minimum overvejer følgende:

Kapacitet

Hvor stor skal kapaciteten være? Det daglige brug stiller forskellige krav til vandkølerens kapacitet.

Placering

Bord, gulv, indbygning eller på væg? Tekøkken eller kantine? Forskellige miljøer kræver forskellige placeringer.

Betjening

Skal vandkøleren være berøringsfri, med touch panel, trykknapper eller fodpedal? Vælg den rette betjeningsform.

Vandtyper

Hvilke vandtyper ønskes der? Vi tilbyder løsninger til koldt, tempereret, varmt (95°C) og vand med brus.

Vedligehold

Hvad kræver maskinen af service og vedligehold for en optimal hygiejne og ydeevne? Vi tilbyder serviceaftaler, der sikrer driften.

Drikkevandsløsninger

Innovative løsninger til drikkevand

Celli, herunder Cosmetal, er i dag den største italienske producent og markedsledende indenfor fremstilling af innovative løsninger til drikkevand. Produktionen af drikkevandskølerne foregår i Italien. Cosmetal udbyder et af de mest omfattende udvalg af drikkevandskølere i branchen, der passer til forskellige typer af dispenseret vand.

Cosmetal og Celli er godt håndværk inden for drikkevandsløsninger. Produkternes høje kvalitet kombineret med vores brede udvalg sikrer, at vi kan levere løsninger til mange forskellige sektorer og brancher i samfundet, og dermed tilfredsstille alle slags behov.

I Friskvand har vi været stolt leverandør af højkvalitets drikkevandskølere fra Cosmetal siden 2001, og vi er tekniske specialister i salg og service af maskinerne.

Cosmetal tilvalg

Ekstra funktioner der forbedrer den daglige drift

Cu+ SAFEPATH findes som tilvalg til drikkevandskølerne J-CLASS og NIAGARA. Systemet sikrer komplet hygiejnisk sikkerhed ved at reducere bakteriedannelse i vandkølerens system. CU+ SAFEPATH bakteriereduktion sikres ved at benytte kobber i vandkølerens rørsystem. Kobber er  kendt for sin bakteriedræbende funktion og bruges af samme årsag til vanddistributionsnettet. Kobberets funktion sikrer bakteriebeskyttelse i hele vandkølerens levetid.

UV-belysning er en effektiv og skånsom metode til at desinficere områder for bakterier og vira. Vi har flere modeller af drikkevandskølere med indbygget UV-belysning af tappeområdet, der sikrer en god hygiejne uden at gå på kompromis med brugervenlighed. UV-belysning har effekt på både overflader, genstande og vand. Det er derfor en effektiv måde at desinficere sin drikkevandskøler på.

Elektronisk kontrol gør det muligt at tilpasse drikkevandskølerens funktioner, heriblandt muligheden for programmering af tappemængder. Samtidig giver elektronisk kontrol adgang til realtids monitorering, der gør det muligt at optimere vedligehold af maskinen.

Berøringsfrie vandløsninger

En hygiejnisk tappeløsning

En berøringsfri drikkevandsløsning er den mest hygiejniske løsning til kantiner, hospitaler eller kontorer hvor mange brugere tapper vand.

Med en berøringsfri drikkevandsløsning forbedres hygiejnen ved at fysisk kontakt undgås, når hanen er i brug. Det gør det også muligt at leve op til de høje hygiejnekrav, der stilles til hospitaler, kontormiljøer og kantiner uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen.

Er du i tvivl om hvorvidt du ønsker en bord-, gulv- eller indbygningsløsning, så lad os rådgive dig om den rette løsning til netop dit behov.

Vælg det rigtige tilbehør

CO2 flasker

Vi har CO2 flasker i 0,6, 2 og 6 kg. flasker. Vi har desuden 6 kg. CO2 flasker med dykrør til brug sammen med glaskølere. Alle vores CO2 flasker er godkendt til fødevarebrug.

Gulvstandere

Vi har gulvstandere til alle vores bordmodeller. En gulvstander gør det muligt at bruge en bordmodel fritstående, og gør det nemt at skjule CO2 flasker eller dunk til afløb. Flere af vores gulvstandere fås også med kopholder.

Tappehaner

Vi fører et bredt udvalg af tappehaner, der giver mulighed for at tappe koldt, tempereret, vand med brus og varmt vand. Flere af vores tappehaner findes med berøringsfri betjeningsmuligheder.

Montagesæt

For at gøre monteringen af jeres nye drikkevandskøler nem at gå til, har vi sammensat montagesæt specifikt til hver maskine, så alle dele er let tilgængelige ved montering af køleren.

Drypbakker

Et bredt udvalg af drypbakker sikrer, at vi altid har en drypbakke, der passer til tappehanen og miljøet hanen skal monteres i. Drypbakker fås med eller uden tilslutning til afløb, som fritstående eller til indbygning. 

Karafler og drikkedunke

Vi tilbyder karafler og drikkedunke til ethvert behov. Karaflerne er udført i et enkelt design i klart glas til koldt vand og matteret glas til vand med brus. Vi har drikkedunke i en elegant dråbeform eller med et praktisk sportsligt udtryk.