VORES ANSVAR

Dit drikkevand behøver ikke at have rejst Europa rundt i en plastikflaske, før det lander på dit bord, når du kan tappe frisk vand direkte fra hanen.

Vores samfundsansvar

I følge Natural Mineral Waters Europe indtog hver dansker i gennemsnit 20 liter flaskevand om året i 2019.

Hos Friskvand tapper vi vores fantastiske drikkevand direkte fra hanen, når vi er på arbejde. Når vi kan, så kan din virksomhed også.

Vi tror på, at vi både gør en forskel gennem vores egen drikkevandsadfærd i løbet af arbejdsdagen, og gennem de typer af kvalitetsprodukter inden for drikkevandsløsninger og isterningemaskiner, som vi fører.

Vi gør det nemt at drikke frisk og kølet vand

Ved at gøre det nemt og indbydende at drikke frisk vand direkte fra hanen, ønsker vi at medvirke til at minimere forbruget af engangsplastikflasker samt unødig transport og håndtering heraf. Som en mindre virksomhed i Danmark kan vi naturligvis ikke løse den opgave alene, men vi kan være med til at sætte et positivt aftryk på dette område gennem vores virksomhed, vores adfærd og den type af kvalitetsprodukter, vi vælger at føre.

Når vores drikkevandsløsninger og isterningemaskiner kobles på vandforsyningen, er det vores fælles friske vand, der løber igennem maskinen igen og igen.