Tap cocktails direkte fra hanen

Tilbyd dine kunder et bredt udvalg af drikkevarer med en flot tappeløsning til fx cocktails, vin og øl.

Skænk effektivt og styrk forretningen

Hurtigere servering giver en bedre forretning. Med de mest populære drikkevarer på hane er det både nemt og effektivt at skænke et glas vin eller servere en cocktail.

Spar værdifuld tid ved at tappe færdigmixet cocktails, og brug i stedet tiden på kunderne. Med en tappeløsning kan du servere dine mest populære cocktails direkte fra hanen på under den halve tid set i forhold til en traditionelt mikset drink. Herved øger du muligheden for en bedre fortjeneste pr. serveret drink, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller mængde.

En tappeløsning er nem og enkel at håndtere, og kan tilpasses dit behov. For at lade de læskende væsker flyde er det blot at åbne for hanen eller trykke på en knap. Mulighederne er mange med en tappeløsning uanset om, der skal tappes øl, vin, cold brew, cocktails, saft eller mælk.

Følg med efterspørgslen på cocktails

Med en tappeløsning kan der serveres cocktails i samme tempo som øl, vin og sodavand. De færdigblandede cocktails tappes direkte i glasset, hvor der blot tilsættes is og eventuel garniture. Foruden en effektiv servering, selv i store mængder, minimeres spild, opvask og opbevaring.

Slip for besværet og pas på miljøet

En lang række drikkevarer kan tappes fra hane. Du har derfor mulighed for at få dine mest populære produkter på hane fremfor at benytte store mængder af individuel emballage.

Produkterne kan tappes enten fra Bag-in-box, koncentrat til opblanding eller premix af færdigblandende produkter fra KeyKeg-engangsfustager, som er store plastfustager der kan rumme op til 30 liter. Det er alle smarte løsninger, som sparrer unødig transport af tom emballage, da disse kan indgå i affaldssortering til genanvendelse.