Restaurant og køkken

Blend lækre smoothies

Kraftfulde blendere for en nem og driftssikker daglig drift

Med en kraftfuld blender fra Amerikanske Blendtec kan du sammensætte de lækreste blends til dine kunder. Blendtec er kraftfulde kvalitetsblendere til professionelt brug med masser af overskud, som er skabt til styrke og lang holdbarhed, og yde ved et højt dagligt brug.

Blenderne er meget fleksible og bygget med øje for de høje krav, der stilles af caféer, restauranter, fastfoodkæder og kantiner. Gang på gang leverer disse blendere overbevisende kraftpræstationer og en jævn og effektiv blendning af fx juice, smoothies, drinks, mælkeskum, supper, hummus m.m.

Sæt dine gæster og drikkevarer i fokus

Med en Blendtec Blender kan du sætte dine drikkevarer og gæster i fokus. Tag for eksempel Stealth 885, som egner sig godt til fastfoodkæder, kaffe- og smoothiebarer samt tankstationer, hvor effektivitet og tid pr. produceret blend betyder noget for forretningen.

Stealth 885 er en af de mest avancerede og lydsvage blendere på markedet til professionelt brug. Det elegante lydskjold giver et lydniveau nær normalt samtaleniveau, når blenderen er i brug. Derved generes gæster i nærhed til drikkevareproduktionen ikke.

Ideel til To Go produkter

Stealth 895 NBS fra Blendtec er som skabt til to-go-produkter og fastfood løsninger. Den medfølgende kopholder gør det nemt at blende velsmagende produkter direkte i koppen, som dine kunder kan tage med på farten.

Prøv fx Blendtecs sommeropskrift på ”Vandmelon limonade” – en frisk og lækker sommerdrik dine kunder kan tage med på farten:

  • Kombiner 9,5 dl. kernefri vandmelon og 0,6 dl. limesaft med 1 spsk. agave sirup i to-go-koppen.
  • Blend ingredienserne ved høj hastighed i 15-20 sekunder, og top op med isterninger.
  • Se opskriften her.

Stealth 895 NBS er ideel til fastfood-kæder, hvor effektivitet og hurtig service betyder noget. Når du blender lækre smoothies, iskaffe og milkshakes direkte i kundens kop, minimerer du spild af ingredienser, sparer tid på at hælde indhold fra kande over i kop, og øger dermed også din avance.

Konceptløsninger: