HI-CLASS Bordmodel – Berøringsfri

45-01420

Bordmodellen, som berøringsfri version, er den mindste koldtvandsautomat i serien med mulighed for at tappe koldt, tempereret og vand med brus. Modellen egner sig godt til kontorer, tekøkkener eller mindre eventsteder med et lavere forbrug.

Vejl. udsalgspris

  • Koldt vand
  • Tempereret
  • Vand med brus
Kontakt venligst Friskvand for pris

Beskrivelse

Udover den store valgfrihed af vandtyper er vandkølerens design og hygiejne prioriteret højt. Den sorte glasfront med rustfrie ståldetaljer på frontpanelet samt skærm imødekommer den moderne virksomheds krav til funktionalitet og æstetik.

Allerede eksisterende maskiner kan eftermonteres med sensorer til betjening. Med sensorer monteret på toppen af maskinen sikres nem navigation under betjening. Maskinen har mulighed for simpel justering af tappehøjden til glas, kopper eller kander. Den har elegante blå lysdioder, der sikrer korrekt placering af flaske- og glaspositionering ved tapning af vand. Den indbyggede drypbakke med 0,5 l. kapacitet kan tilsluttes afløb eller en større opsamlingsbeholder. Maskinen har indbygget isbank, der køler op til 20 liter i timen.

Vandtyper: Afkølet vand er tilgængelig i alle modeller, sammen med omgivende temperaturvand i model AC og mineralvand i model ACWG.

Hygiejne: Fraværet af udvendige haner og det beskyttede dispenseringspunkt, placeret et godt stykke fra kontrolpanelet, sikrer optimal hygiejne og forhindrer udefrakommende bakteriel kontaminering.

Sikkerhed: Sikkerhedsventil forhindrer lækager forårsaget af utilsigtede fejl inde i maskinen.

Omtanke: Drikkevandskøleren er designet til at til at forenkle vandhåndteringen og bidrage til at eliminere behov for unødigt indkøb, transport og bortskaffelse af plastikemballage fra engangsflasker.

Vægt16 kg
B x D x H (mm)407 x 262 x 436
Kølemiddel

R290

Materiale

,

Vandtilslutning

Ø8mm, 3/4"

Kapacitet (l/t)

20, 30, 65

Termostat

Manuel

CO2. Tilslutning

Ø6mm

Betjening

,

Strømforbrug

260 w

Yderligere information

Vægt16 kg
B x D x H (mm)407 x 262 x 436
Kølemiddel

R290

Materiale

,

Vandtilslutning

Ø8mm, 3/4"

Kapacitet (l/t)

20, 30, 65

Termostat

Manuel

CO2. Tilslutning

Ø6mm

Betjening

,

Strømforbrug

260 w