Vortex Cube

Giv dine gæster en flot visuel oplevelse, når du froster glasset med Vortex Cube inden cocktailen mixes og skænkes. Vortex Cube miniature fra Thrill er en kompakt version af den professionelle Vortex F1 Pro glaskøler. Den desinficerer, froster og nedkøler glas hurtigt samt forbedrer smagen af serverede cocktails.

Vejl. udsalgspris

Kontakt venligst Friskvand for pris

Beskrivelse

Vortex Cube miniature glas froster fra Thrill International, er en kompakt version af Vortex F1 Pro. Glas frosteren er skabt til effektivt at desinficere, nedkøle og froste glas hurtigt, når der skal skænkes kølige drikkevarer og cocktails i baren.

Det kubiske og kompakte design er skabt med fokus på en miniaturisering af de interne komponenter for at kunne reducere maskinens ydre dimensioner. Det lave kompakte design hjælper også bartenderen til at opretholde en god ergonomisk arbejdsstilling under betjening af glas frosteren uanset om arbejdsfladen er en høj eller lav disk.

Vortex Cube er værdsat over hele verden for sin maksimale pålidelighed og ydeevne. Glas frosteren forbedrer smagen af drikkevarer markant. Den er designet i rustfrit stål i original- og LCD-versioner med mulighed for standard eller ERT-montering.

Vægt6 kg
B x D x H (mm)200 x 200 x 170
Materiale

,

ERT Version

Ja, Nej

Strøm tilslutning

100-240 V AC

Batteri

Genopladeligt 12V batteri

Yderligere information

Vægt6 kg
B x D x H (mm)200 x 200 x 170
Materiale

,

ERT Version

Ja, Nej

Strøm tilslutning

100-240 V AC

Batteri

Genopladeligt 12V batteri