Hoshizaki IM-100NE-HC

IM-100NE-HC fra Hoshizaki er en isterningemaskine med indbygget magasin, der producerer op til 105 kg. terningis i døgnet af høj kvalitet. En ægte allround ismaskine der opfylder selv de strengeste hygiejnekrav, er nemme at bruge, rengøre og vedligeholde og benyttes af mange forskellige brugere i restaurationsbranchen, til fødevarefremstilling, i sundhedssektoren m.fl.

Alle isterningmaskiner en udstyret med en elektronisk styring, der sikrer en optimeret isproduktionsproces selv under varierende forhold. Uden yderligere manuel indsats eller behov for justeringer producerer Hoshizakis isterningmaskiner store mængder isterninger på et ensartet højt niveau.

Vejl. udsalgspris

Kontakt venligst Friskvand for pris

Beskrivelse

IM-100NE-HC bruger det naturlige kølemiddel R290, der også medvirker til at øge maskinens ydeevne og produktionskapacitet.

Materiale

Ydersiden er udført i rustfrit stål, og det lukkede vandkredsløb giver maksimal beskyttelse mod enhver form for forurening under hele isproduktionsprocessen. Alle Hoshizaki maskiner er lette at bruge, rengøre og vedligeholde.

Unik teknologi

En dedikeret stråle med vand sprøjtes ind i hver af de lukkede celler. Overskydende vand forlader den lukkede celle gennem et sæt udløb. Cellevæggene blokerer frysevandets ekspansion fra alle sider, mens de når ned til -30 ° C under terningprocessen. Takket være de automatiske skylningscyklusser elimineres urenheder såsom mineraler fra vandet, hvilket resulterer i den reneste højkvalitets is, mens din maskine er beskyttet mod forkalkning og mineralopbygning.

Smart design

Isterningemaskinen er designet til at holde og leveres med smart ekstraudstyr såsom en magnetisk vandpumpe uden direkte kobling, der forhindrer lækage fra vandkredsen og forbedrer maskinens forventede levetid.

Perfekt pasform

Med udvendige dimensioner B x D x H mm er IM-100NE-HC en kompakt isterningemaskine, der passer perfekt til små rum.

Plug & Play

Det smarte plug-and-play-design garanterer en nem og hurtig opsætning.

Vægt76 kg
B x D x H (mm)704 x 506 x 1200
Istype

Isterning L

Produktionskapacitet (kg/24 t)

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Elforbrug (kW)

0,56

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet

Yderligere information

Vægt76 kg
B x D x H (mm)704 x 506 x 1200
Istype

Isterning L

Produktionskapacitet (kg/24 t)

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Elforbrug (kW)

0,56

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet