Hoshizaki KMD-210ABE-HC

KMD-210ABE-HC er en modulopbygget isterningemaskine, der producerer op til 210 kg. klare halvmåneformede isterninger (EDGE) i døgnet.

Fordelene ved de halvmåneformede isterninger er, at de kan bruges i postmix-drikke uden glasset bruser over. Det gør halvmåneformede isterninger ideelle til longdrinks og cocktails. De er også gode til køling af vin- og champagneflasker, da flaskerne er lette at få i og op af isspanden, fordi de ikke klumper sig sammen – og det er heller ikke nødvendigt at hælde vand i isspanden. Formen og den lave afsmeltningsgrad gør også den halvmåneformede isterning velegnet til køling af fødevarer fx fisk.

Vejl. udsalgspris

Kontakt venligst Friskvand for pris

Beskrivelse

Grøn omstilling

KMD-210ABE-HC bruger det naturlige kølemiddel R290, som også bidrager til forbedret ydeevne og produktionskapacitet.

Energieffektivitet

CycleSaver®-teknologien har en dobbeltsidet fordamper i rustfrit stål, som producerer isterninger på begge sider. Derfor kan maskinen levere lige så meget is som en standardmaskine, men med cirka halvt så mange produktionscyklusser. CycleSaver® giver mere produktionstid, mindre slitage, en længere, problemfri levetid for maskinen og dermed øget lønsomhed og reducering af energiforbrug.

Isterningens kvalitet og afsmeltning

Den særlige form på KM-maskinernes fordamper gør, at vandet strømmer uhindret og hurtigt hen over dens overflade. Dermed har mineraler meget kort eller slet ingen tid til at fryse til. Derved er det kun de reneste vandmolekyler, der omdannes til is. Det giver krystalklare isterninger af højeste kvalitet, også selv om den lokale vandkvalitet indeholder mange mineraler. De ekstremt kompakte halvmåneformede isterninger har ingen indvendige hulrum, hvilket giver dem en af de laveste afsmeltningsgrader i branchen.

Ismagasinets opfyldningshastighed

De halvmåneformede isterninger produceres og frigives individuelt og nivellerer sig automatisk ud mod kanten i magasinet, hvilket sikrer at flow og opmagasineringsfunktionen hele tiden er optimal.

Vægt57 kg
B x D x H (mm)560 x 625 x 610
Istype

Halvmåne

Produktionskapacitet (kg/24 t)

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet

Yderligere information

Vægt57 kg
B x D x H (mm)560 x 625 x 610
Istype

Halvmåne

Produktionskapacitet (kg/24 t)

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet