Hoshizaki FM-80KE

Denne Hoshizaki FM-80KE-HC er en isterningemaskine med indbygget magasin, der producerer op til 75/85 kg. knust is/brudis af høj kvalitet per 24 timer.

Isterningemaskinen producerer granuleret is af høj kvalitet i de to varianter knust is og brudis. I cocktails er de tørre og hårde isklumper i knust is ideel til nedkøling, da den knuste is leverer den helt rigtige fortynding, især til stærk spiritus, som fx mojitos.

Til et maddisplay har den lette struktur af granuleret is en hurtig nedkølingseffekt og skaber ensartede temperaturer uden at forårsage ubehagelige fryseforbrændinger. Det er derfor, at Hoshizaki knust is/brudis er meget populær, og som det ideelle materiale at benytte til nedkøling af fx frisk fisk og kød.

Vejl. udsalgspris

Kontakt venligst Friskvand for pris

Beskrivelse

Grøn omstiling
FM-80KE-HC bruger det naturlige kølemiddel R290. Det er et klimavenligt kølemiddel, der også medvirker til at øge maskinens ydeevne og produktionskapacitet.

Materiale
Ydersiden er lavet af rustfrit stål, og det lukkede vandkredsløb giver maksimal beskyttelse mod enhver form for forurening under hele isproduktions processen. Alle Hoshizaki maskiner er lette at bruge, rengøre og vedligeholde.

Unik teknologi
FM-serien har et udskiftningssystem, der kan overvåges med et intuitivt kontroldisplay til forebyggende vedligeholdelse. Hoshizaki var de første til at indføre en automatisk skyllecyklus for vandkredsløbet for at undgå, at skadelige mineralrester tilstopper det hydrauliske system og dermed opretholde de bedste sanitære forhold.

Plug & Play

Det smarte plug-and-play-design garanterer en nem og hurtig opsætning.

Perfekt pasform
Med udvendige dimensioner BxDxH på mm er FM-80KE-HC en kompakt isterningemaskine, der passer perfekt til små rum.

Vægt65 kg
Istype

Brudis, Flake

Is: Min. produktion kg

75, 85

Magasinkapacitet (Kg)

26, 32

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Elforbrug (kW)

0,27

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet

Yderligere information

Vægt65 kg
Istype

Brudis, Flake

Is: Min. produktion kg

75, 85

Magasinkapacitet (Kg)

26, 32

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Elforbrug (kW)

0,27

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet