Hoshizaki FM-300AKE

Hoshizaki FM-300AKE-HC-SB er en modulopbygget* isterningemaskine, der producerer op til 250/300 kg. knust is/brudis af høj kvalitet per 24 timer.

Isterningemaskinen producerer granuleret is af høj kvalitet i de to varianter knust is og brudis. I cocktails er de tørre og hårde isklumper i knust is ideel til nedkøling, da den knuste is leverer den helt rigtige fortynding, især til stærk spiritus, som fx mojitos.

Til et maddisplay har den lette struktur af granuleret is en hurtig nedkølingseffekt og skaber ensartede temperaturer uden at forårsage ubehagelige fryseforbrændinger. Det er derfor, at Hoshizaki knust is/brudis er meget populær, og det ideelle materiale at benytte til nedkøling af fx frisk fisk og kød.

*Leveres uden magasin.

Vejl. udsalgspris

Kontakt venligst Friskvand for pris

Beskrivelse

Grøn omstilling

FM-300AKE-HC-SB bruger det naturlige kølemiddel R290. Det er et klimavenligt kølemiddel, der også medvirker til at øge maskinens ydeevne og produktionskapacitet.

Materiale

Ydersiden er lavet af rustfrit stål, og det lukkede vandkredsløb giver maksimal beskyttelse mod enhver form for forurening under hele isproduktionsprocessen. Alle Hoshizaki maskiner er lette at bruge, rengøre og vedligeholde.

Unik teknologi

FM-serien har et udskiftningssystem, der kan overvåges med et intuitivt kontroldisplay til forebyggende vedligeholdelse. Hoshizaki var de første til at indføre en automatisk skyllecyklus for vandkredsløbet for at undgå, at skadelige mineralrester tilstopper det hydrauliske system og dermed opretholde de bedste sanitære forhold.

Plug & Play

Det smarte plug-and-play-design garanterer en nem og hurtig opsætning.

Fleksibilitet
Har du brug for at øge din produktionskapacitet? Med topkits fra Hoshizaki er der mulighed for at kombinere de forskellige maskiner og magasiner ud fra individuelle behov og forhold. Dimensionerne på FM-300AKE-HC-SB er mm.

Vægt81 kg
Istype

Flake, Nugget is

Is: Min. produktion kg

250, 300

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Elforbrug (kW)

0,96

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet

Yderligere information

Vægt81 kg
Istype

Flake, Nugget is

Is: Min. produktion kg

250, 300

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Elforbrug (kW)

0,96

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet