Hoshizaki FM-170AKE

Hoshizaki FM-170AKE-SB er en modulopbygget* isterningemaskine, der producerer op til 160/170 kg. knust is/brudis af høj kvalitet per 24 timer.

Isterningemaskinen producerer granuleret is af høj kvalitet i de to varianter knust is og brudis. I cocktails er de tørre og hårde isklumper i knust is ideel til nedkøling, da den knuste is leverer den helt rigtige fortynding, især til stærk spiritus, som fx mojitos.

Til et maddisplay har den lette struktur af granuleret is en hurtig nedkølingseffekt og skaber ensartede temperaturer uden at forårsage ubehagelige fryseforbrændinger. Det er derfor, at Hoshizaki knust is/brudis er meget populær, og det ideelle materiale at benytte til nedkøling af fx frisk fisk og kød.

*Leveres uden magasin

Vejl. udsalgspris

Kontakt venligst Friskvand for pris

Beskrivelse

Materiale

Ydersiden er lavet af rustfrit stål, og det lukkede vandkredsløb giver maksimal beskyttelse mod enhver form for forurening under hele isproduktionsprocessen. Alle Hoshizaki maskiner er lette at bruge, rengøre og vedligeholde.

Unik teknologi

FM-serien har et udskiftningssystem, der kan overvåges med et intuitivt kontroldisplay til forebyggende vedligeholdelse. Hoshizaki var de første til at indføre en automatisk skyllecyklus for vandkredsløbet for at undgå, at skadelige mineralrester tilstopper det hydrauliske system og dermed opretholde de bedste sanitære forhold.

Fleksibilitet
Har du brug for at øge din produktionskapacitet? Med topkits fra Hoshizaki er der mulighed for at kombinere de forskellige maskiner og magasiner ud fra individuelle behov og forhold. Dimensionerne på FM-170AKE-N-SB er mm.

Vægt133 kg
Istype
Is: Min. produktion kg

160, 170

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Kølemiddel

R134a

Køletype

Luftkølet

Yderligere information

Vægt133 kg
Istype
Is: Min. produktion kg

160, 170

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Kølemiddel

R134a

Køletype

Luftkølet