Hoshizaki FM-150AKE-HC-SB

Hoshizaki FM-150AKE-HC-SB er en brudis-maskine, modular, der producerer op til 150 kg. brudis af høj kvalitet per 24 timer. Hoshizaki isterningemaskiner producerer brudis af høj kvalitet.

Til et maddisplay har den lette struktur af brudis en hurtig nedkølingseffekt og skaber ensartede temperaturer uden at forårsage ubehagelige fryseskader. Det er derfor, at Hoshizaki brudis er meget populær, og betragtes som det ideelle materiale at benytte til nedkøling af fx frisk fisk og kød.

Vejl. udsalgspris

Kontakt venligst Friskvand for pris

Beskrivelse

Grøn omstilling

Fm-150AKE-HC-SB bruger det naturlige kølemiddel R290, som også bidrager til forbedret ydeevne og produktionskapacitet.

Materiale

Ydersiden er lavet af rustfrit stål, og det lukkede vandkredsløb giver maksimal beskyttelse mod enhver form for forurening under hele isproduktionsprocessen. Alle Hoshizaki maskiner er lette at bruge, rengøre og vedligeholde.

Unik teknologi

FM-serien har et udskiftningssystem, der kan overvåges med et intuitivt kontroldisplay til forebyggende vedligeholdelse. Hoshizaki var de første til at indføre en automatisk skyllecyklus for vandkredsløbet for at undgå, at skadelige mineralrester tilstopper det hydrauliske system og dermed opretholde de bedste sanitære forhold.

Plug & Play

Det smarte plug-and-play-design garanterer en nem og hurtig opsætning.

Fleksibilitet
Har du brug for at øge din produktionskapacitet? Med topkits fra Hoshizaki er der mulighed for at kombinere de forskellige maskiner og magasiner ud fra individuelle behov og forhold. Dimensionerne på FM-150AKE-HC-SB er mm.

Vægt63 kg
B x D x H (mm)560 x 700 x 780
Istype

Brudis, Nugget is

Is: Min. produktion kg

150

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Elforbrug (kW)

0,405

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet

Yderligere information

Vægt63 kg
B x D x H (mm)560 x 700 x 780
Istype

Brudis, Nugget is

Is: Min. produktion kg

150

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Elforbrug (kW)

0,405

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet