Hoshizaki FM-120KE-50

Hoshizaki FM-120KE-50-HC er en ismaskine med indbygget magasin, der producerer op til 110/125 kg knust is/brudis af høj kvalitet per 24 timer.

Isterningemaskinen producerer granuleret is af høj kvalitet i de to varianter knust is og brud is. I cocktails er de tørre og hårde isklumper i knust is ideel til nedkøling, da den knuste is leverer den helt rigtige fortynding, især til stærk spiritus, som fx mojitos.

Til et maddisplay har den lette struktur af granuleret is en hurtig nedkølingseffekt og skaber ensartede temperaturer uden at forårsage ubehagelige fryseforbrændinger. Det er derfor, at Hoshizaki knust is/brudis er meget populær, og det ideelle materiale til nedkøling af fx frisk fisk og kød.

Vejl. udsalgspris

Kontakt venligst Friskvand for pris

Beskrivelse

Grøn omstilling

FM-120KE-HC bruger det naturlige kølemiddel R290. Det er et klimavenligt kølemiddel, der også medvirker til at øge maskinens ydeevne og produktionskapacitet.

Materiale

Ydersiden er lavet af rustfrit stål, og det lukkede vandkredsløb giver maksimal beskyttelse mod enhver form for forurening under hele isproduktions processen. Alle Hoshizaki maskiner er lette at bruge, rengøre og vedligeholde.

Unik teknologi

FM-serien har et udskiftningssystem, der kan overvåges med et intuitivt kontroldisplay til forebyggende vedligeholdelse. Hoshizaki var de første til at indføre en automatisk skyllecyklus for vandkredsløbet for at undgå, at skadelige mineralrester tilstopper det hydrauliske system og dermed opretholder de bedste sanitære forhold.

Plug & Play

Det smarte plug-and-play-design garanterer en nem og hurtig opsætning.

Perfekt pasform

Med udvendige dimensioner BxDxH mm er FM-120KE-HC en kompakt isterningemaskine, der passer perfekt til små rum.

Vægt76 kg
Istype

Flake, Nugget is

Is: Min. produktion kg

110, 125

Magasinkapacitet (Kg)

57, 65

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Elforbrug (kW)

0,355

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet

Yderligere information

Vægt76 kg
Istype

Flake, Nugget is

Is: Min. produktion kg

110, 125

Magasinkapacitet (Kg)

57, 65

Strøm tilslutning

1 / 220-240 / 50Hz

Elforbrug (kW)

0,355

Kølemiddel

R290

Køletype

Luftkølet